SPORTLOOOOOOOOOOV :D

Ohyes, nu har man sportlov! Så sjukt skönt, äntligen får man sova ut!
Fast jag kommer förstås behöva gå upp lite tidigare vissa morgnar eftersom jag kommer behöva lämna hunden på dagis. Suck. Jaja, man får göra det bästa av situationen. Behöver i alla fall inte som mina syskon stå i skidbacken klockan tio och därför åka hemifrån vid nio varje dag. MUHAHAHAHAAA :D

Hade matteprov idag om någon bryr sig. Vilket ni gör vill jag bara tala om.
Det gick helt okej. Blev klar efter en halvtimme vilket gjorde mig nervös, så även om det kändes skitbra och jag klarade av alla frågor utan problem så kan jag slå vad om att jag fick fel på någon. Fast jag tittade igenom alltihop minst tjugo gånger medan jag väntade på att vi skulle få sluta. Jaja.


Tja har färgat håret


Sjuk Idag Igen

Yesbox, sitter hemma och mår illa. Blä. Men imorgon ska jag tvinga mig iväg till skolan. Har matteprov som jag helst vill göra tillsammans med resten av klassen..

2012-02-23
^-- Dagens spellista

Forever Alone

Typ. Mikis har inte bloggat här sedan... den 17 februari? Nästan en vecka sedan. HAH det känns mycket längre xD Men Hanna har inte bloggat sedan sitt första inlägg typ? Den 11te. Och det är då... 12 dagar sedan typ. Alltså vad fan har hänt med mig, känns som om det gått evigheter sedan vi startade bloggen ju!? Fan med mycket som har hänt sedan dess...

JAJA, ska ta och påminna dom om vår lilla blogg så fort jag får kontakt med någon av dom :D


Suddig bild på hunden.

Ghost

Som sagt, sjuk idag. Hoppas bara jag är frisk till imorgon, ska se Sherlock Holmes då på IESJ. Vill inte missa det.

Hade tänkt dra ner till tv:n och titta på Ghost om jag lyckas hitta den. Riktigt bra film, rolig och spännande och lite läskig men inte så mycket att man inte kan sova. Helt perfekt för mig!


Skit Internet

Vårat internet fungerar typ inte i mitt rum. Suck. Eller, det går upp och ner. Fungerar i typ tre minuter och stänger sedan av sig själv så jag måste koppla upp mig till det igen.

Nejmen HEEEEJ alla bloggläsare :D Håller typ på att bli magsjuk eller något, kanske stannar hemma imorgon. Eller, förmodligen stannar jag hemma imorgon, för det är inte så roligt att springa på toaletten varannan lektion, varannan rast. Så, ja. Tror ändå inte vi har något stort projekt imorgon... förutom läxförhöret på SO:n, men tror att jag kanske möjligen skulle kunna skippa det.
Jaja, vi får se hur det blir.

PUSSOCHKRAM.


Extremt Högt och Otroligt Nära

En film. Ska se den i eftermiddag. Den verkar jättesorglig. Snyft.
Nejmen, det ska bli roligt. Hoppas bara att jag är lite piggare tills dess, känns som jag håller på och somnar. Så... ja. Trololoo..

Har verkligen ingenting att skriva. Så ni får en bild.


MAAAT

Det luktar mat. Maaaaaat <3 Har inte ätit något förutom lite toblerone och några bitar chokladkaka idag. Så jag behöver mat. Riktig mat. Seriöst. Mmmmm, kött. Jum jum!! Jumjum och Mio min Mio. Nejmen, seriöst.

Sitter och lyssnar på Filip Winther och ska typ äta och sedan dra iväg mot Malvisen. Titta på melodifestivalen med henne och Becka, hihi. Så ska dra om typ 40 minuter. Yeap.

Nejmen, jag vet inte riktigt vad jag ska skriiiva. Ha en bra helg. Eller något. PUSS.

TOBLERONE!

Ohyeah, sitter och äter en stor 200 grams toblerone bar. SJUKT GOD! :D




Min webcam är ju då inte jättebra, men ni får nöja er med den dåliga bildkvaliten :)

Ingen kan på samma gång vara förälskad och klok

CHACHA. Just nuuu så läser jag Harry Potter och Hemligheternas kammare. Det är min brors bok, eller, jag tror faktiskt att jag fått dom. whatevah. Jag väntar även på att min vän (..som faktiskt inte är pedofil </3) ska snacka med mig. WÄ. Värsta diss här.

Var ledig idag btw, pga att vi hade Öppet hus igår. Fett skönt, har suttit vid datorn hela dagen. <3<3<3 Men ja. Ni vill förstås veta massa skit om gårdagen, eller hur? Jag visste väl det. Det började med att jag kom för sent, så jag missade när våra lärare snackade. Sen "jobbade" jag, Ida, Jonte och Linus matte. Eller, vi pratade mest. Linus och Jonte lekte med två gosedjur, och jag och Ida satt och dog. Sedan skulle dom göra annat randomshit, och jag hade inget att göra. Ja, förutom att ha SO. Man skulle stå och snacka om olika biomer. Jag hade då öknen, men ingen kom dit. Typ. Så man sa inte så mycket. fett skönt. Och jag och Jessica kluddade på tavlan. 8D Min smiley blev asfein. tralala. uhm..Ja. CHACHA.

choklad

tja jag gillar choklad.

En bra dag med ett dåligt slut

Dagen var okej. Fram tills SO-lektionen började. Tre minuter in på lektionen kom vår kurator in och sa att hon var tvungen att prata med vår lärare. Han delade ut papper med en massa artiklar till oss som vi skulle läsa medan han var borta. Sekunden som han lämnade rummet bröt kaos ut. Alla skrek och det gick verkligen inte att koncentrera sig. Jag satt och höll för öronen och försökte läsa mitt papper. Tillslut sjönk ljudnivån lite och jag tittade upp. Hälften av klassen hade gått ut i korridoren för att kunna koncentrera sig och fler var på väg. Tillslut var vi omkring 15 stycken kvar inne i klassrummet och dom flesta läste sina artiklar och var rätt lugna. Några killar kastade sudd på varandra, men det var ju inte direkt högre ljud än vad det brukade vara i ett klassrum med en klass 13/14-åringar och man kunde lugnt arbeta där inne. Däremot hördes det rätt mycket ljud från våra klasskamrater som hade gått ut.

Tillslut kom dom som hade gått ut in igen och hade med sig en vuxen som jag inte riktigt vet vad han håller på med men han är rätt rolig i alla fall. Alla satte sig på sina platser och han fick tyst på oss och frågade vad som hade hänt och så vidare och så vidare. Dom sär ute tyckte tydligen att vi hade fört jättemycket ljud, medan vi som suttit inne i klassrummet tyckte att det varit lugnare än vanligt.
Sen, typ fem minuter innan lektionen slutade så kom läraren tillbaka och så fick vi typ sluta. Men dom som hade gått ut blev typ jättearga på oss som hade suttit kvar och jag vet inte riktigt varför. Speciellt två, tre tjejer började bråka med varandra och eftersom en var min kompis - hon hade gått ut, jag hade stannat kvar inne - så kände jag mig lite klämd mellan dom... så ja. Det blev lite dumt i slutet.

Has/Had

Min engelskalärare har lärt ut fel till oss. Han gav oss en mening och tog bort några av verben, och så skulle vi lägga till rätt form av verben som han gav oss att sätta in i luckorna. När vi gick igenom det sa han att det på en lucka skulle vara "has never traveled". Det lät otroligt fel, och idag frågade jag min faster som är amerikan, och typ proffs på gramatik, och hon sa att det skulle vara had. Så jag hade rätt och läraren hade fel :D Faktiskt så hade tre engelskalärare fel, för han diskuterade det med dom andra engelskalärarna i vår skola, och dom sa alla has... MEN JAG HADE RÄÄÄÄTT :D Ska fråga pappa när han kommer hem också, så att jag har flera vuxna på min sida :D


Fucking jävla vikarie...

A-korridorerna i vår skola är ungefär dom värsta som finns. Det är alltid fullt med sexor där, eftersom det är dom som får ha sina skåp i dom korridorerna, och dom springer runt, brottas, puttas, skriker, skriker, skriker och det går nästan inte att komma fram där. Tyvärr har vi sju lektioner där i veckan, och jag får lika ont i huvudet varje gång. När jag kom till svenskan idag - som tyvärr ligger just i den värre av a-korridorerna - var jag redan sur och trött och hade ont i huvudet. Kommer in i svenskasalen och upptäcker att vi har vikarie. Han var ungefär den värsta vikarien jag någonsin haft. Man kan FAN inte behandla elever på det sättet som han behandlade oss. Och i slutet av lektionen blev han sur på en massa folk - bland annat Rebecka som är en av få som är mest noggrann med att följa regler, göra som man ska på lektionerna och inte störa - eftersom deras bänkkompisar inte hade skött sig. Alltså... va!?

Är skitsur nu, han förstörde hela min eftermiddag... stava kunde han inte heller. hrfm.

I honestly don't care

JAG VILL INTE VETA OM DU ÄR HELT JÄVLA FUCKING LYCKLIG MED DIN POJKVÄN/FLICKVÄN FÖR DET ENDA DU FÅR MIG ATT KÄNNA NÄR DU TRYCKER UPP DIN KÄRLEK TILL HONOM/HENNE ÄR FUCKING DEPRESSION.

Hej jag hatar Alla hjärtans dag. Forever alone </3 Nejmen, seriöst. Har ingen att fira med och känner mig som en total loser. Inte ens min plan om att sitta framför tv:n och tjocka i mig choklad lyckades, snyft.


Sur tjej

Japp, är jävligt sur och arg och blä idag. Eller i alla fall just nu. Vårt internet dyker hela tiden, så ungefär var tredje minut står det att jag inte är kopplad till internet. Sen, två minuter senare är jag det igen. Och så håller det på så hela jävla tiden... och när internet faktiskt funkar så fungerar det i slow motion. Jävligt irriterande faktiskt. Dessutom är jag trött och hungrig och vill inte vill inte vill inte. Sådeså.

Verkar som att jag är den enda som uppdaterar bloggen dagligen... Bevis på att jag är den enda av oss tre som inte har något liv. Så jag måste sitta här och spamma istället. TRALALALAAAA.

Tisdag imorgon då. Alla hjärtans dag. Trevligt trevligt, har ni något inplanerat? Hade tänkt sitta framför tv:n och smocka i mig choklad och gelehjärtan (jag är den enda i familjen som gillar dom. VADÅ INTE GOTT HUR KAN MAN INTE TYCKA OM GELEHJÄRTAN!?) och tycka synd om mig själv,men syster har bokat tv:n och ska ha någon sorts "singel-fest" tillsammans med en massa tjejkompisar. Jaha. (OCH JAG DÅ!?) Så jag, mamma och lillebror ska fly huset och gå ut och äta middag. Pappa är i typ Japan, vilket han alltid är på, öhm, tisdagakaallahjärtansdag. Tycker synd om honom, han är helt alone där borta.

Hade jättefin bild som jag hade tänkt lägga in här, men det vill inte funka. Så, gå in här för att se den istället: http://korkboll.webblogg.se/2012/february/3.html#comment

Zombie

Här har det varit dött ser jag...

Känner mig som en zombie just nu. Ser ut som en zombie också, fyfan... Har legat i sängen och läst Harry Potter and the Chamber of Secrets hela dagen, gick inte upp förrän klockan halv fyra kanske? Har sedan dess bara degat i soffan och stirrat på tv:n. Såg någon fransk kortfilm, en kille hade blivit utelåst, ringde till en tjej som hade hans extranycklar. Hon var i LA och sa att någon annan kille hade hennes extranycklar. Han var tydligen inte heller hemma, men en annan tjej hade hans extranycklar. Hon hade lånat ut nycklarna till en kille som inte heller var hemma, och extranyckeln till honom fanns hos samma tjej som innan, som inte heller var hemma och tillslut visade det sig att han inte kunde komma åt sina nycklar för att han hade extranyckeln till tjejen som hade extranyckeln till den andra tjejen som hade extranyckeln till killen som hade extranyckeln till den andra killen som had extranyckeln till tjejen som hade hans extranyckeln. Han blev skitsur och sparkade in dörren. Visade sig att han var på fel våning. Lite roligt :)

Öhmöhmöhm... måndag imorgon hörrni. Jobbigt som fan. Jag. Orkar. Inte. Min mentor skulle prata med min idrottslärare om min rädsla för bollar, eftersom hon inte vet om den... hehe. Så vi får se ifall han gjort det innan morgondagens lektion. Ska bli trevligt att se vad hon säger om det. Host.

Nothing Can Bring Me Down

FÖR ULRIK GICK VIDARE!
ÄR TYP VÄRLDENS GLADASTE UNGE JUST NU, FICK VÄRLDENS ADRENALINKICK, IHIHIHIHIHIHIHIHIHHIIHIHI!
Och David var ju ganska bra också, gillade hans låt :D Blev skitnöjd när han gick vidare 8DDDD

Nu är jag nöjd och kan sova lungt. GOD NATT SVENSKA FOLKET OCH TACK FÖR ATT NI RÖSTADE RÄTT <3

GAH!

Jag är seriöst sur på min mamma nu. Låtsaskusinen ringde och frågade min lillebror ifall han kunde göra något idag. Mamma var idiotisk nog att föreslå att han kunde typ sova över här. WHY GOD WHY!?
Jag hatar honom. Han är så... ugh! Dessutom följer han brorsans minsta vink, vilket betyder att dom kommer göra sitt yttersta för att irritera mig... RÄDDA MIG!


Nymphadora

Har bestämt mig för att min första dotter ska heta Nymphadora. Älskar det namnet. Och om hon hatar det så får hon väl ta och kalla sig Tonks istället då. Funderar på att döpa första sonen till Remus också, om maken godkänner det. Men Nymphadora ska jag ha, sådetså.

Hihi, jag älskar att planera min framtid :D

We're Soldiers, And Soldiers Bleed


Det är alltså den här låten man ska rösta på ikväll. Älskar den redan, ihi.

Oops

Heheh.. Kände att jag gick liiite över styr igår med mitt inlägg så jag ändrade det lite. Blev lite för mycket.. Ja, äh glöm det.
... JAG VILL RESA BORT FRÅN DET HÄRA SKITVÄDRET OM NI VILLE VETA... POJDORJY0OERJ0YT0TR50 TYP TILL GREKLAND ELLER THAILAND ELLER VAFAN VAR SOM HELST, GAH VAD MYS
Kap Verde för två år sen.. Mini mini jag var hehehe lol

If We Stand For Nothing We'll Fall For Anything

All Time Low – Heroes


En av alla mina favoritlåtar.

You're not a hero,
You're a liar.
You're not a savior,
You're a vampire.
Sucking the life
out of all the friends
you've ever known.

Lördag! ♥

Äntligen lördag! Ska skita i alla läxor idag och bara slappna av. Kanske åker med mamma och handlar, but yet again maybe not. Vi får se.

Ska i alla fall titta på melodifestivalen ikväll, för bästa Ulrik är med! Måste ju vara ett troget fan och skicka vidare honom till finalen, tycker ni inte? Så klockan åtta ikväll kommer jag och min bästis Bianca sitta framför tv:n och tjocka i oss godis och dregla efter Ulrik Munther. Mihi <3

Hmhmhm, vad ska jag mer skriva här då? Alla hjärtans dag på tisdag. Bullshit enligt mig. Är ju i och för sig inte kär i någon, så det blir liksom inte samma sak då... Så jag kommer gå ut och äta middag med lillebrorsan och mamma. Pappa ska åka till Japan. Han har faktiskt inte varit hemma på alla hjärtans dag på dom senaste typ tolv åren, så man börjar bli rätt van vid att han är borta då... Fast mamma tycker förstås att det är lite dumt. Vad hade ni tänkt göra på tisdag?


Bästa Lici

Tacktacktack bästa Lici för att du fixade design. Ingen av oss andra skulle orkat det, haha lata jävlar.
Puss.

Three Is The Magic Number...

Tralalalaaaaa...
Nejmen seriöst. Har fixat designen nu. FINT VA? :D

Hanna. Ja, det här var en bra rubrik, sluta klaga

Och sist men inte miiinst...

HANNA!

Fan vad jag hatar den jävla meningen.
Anyway.
Jag är en bitter men samtidigt väldigt hyperventilerad tjej som fyller 14 den andra mars.. Gnäller och klagar på allting och tjurar oftast. Är en liten bosig flikka, hihihihi. Nej men seriöst, that's who I am.
Gör mina överdrivna trollfaces all the time och är allmänt jobbig. Ok?
Jag är en finsk liten plupp på typ 160 centimeter, blont ganska långt hår (OCH NEJ JAG ÄR INTE DUM I HUVUDET) och blåa ögon.
Och nej bara för jag är finne så betyder det inte att jag är en går runt med en flaska vodka och fickkniv var jag än går. Och nej man behöver inte ha en massa finnar för att man är finne!!!
Okej. Jo, faktiskt jag. Har typ rätt många finnar enligt mig. Och vissa andra, hahaha schyssta vänner man har! Nej men seriously, har mest vid pannan och mellan ögonbrynen. Eller ne, det mellan ögonbrynen är typ ärr. Om ni ville veta, heheheheh.
Älskar teater och sång mer än allt. Men just nu hatar jag sång eftersom jag måste tydligen sjunga fucking solo inför hela jävla skolan i matsalen. Vafan? Försök och tvinga mig, oiQHT903U994.
JAG ÄR MICET IRITERAD FLIKA!!! I alla fall, känner att det här inlägget håller på att spårar ur totalt så vi avslutar här.
Puss.
Eller nej.
Det förtjänar ni inte, inte alla *spänner blicken*
I höstas, leker modell som vanligt.. Heheh, man kan säga att jag älskar att bli fotad. Problem with that? Huhhuhuhuhuhuhu?



Mikis också lägga ut bild på sig!

Tror rubriken sa det mesta..


Alicia. Lici. Alice. Polkagris. Gris. Ian

That's me. Alicia Paulina *efternamn*. Kallad Lici av dom flesta av mina kompisar. Alice av väldigt få. Gris/Polkagris av två. Ian av en. Blev kallad "Little one" av min kusins fru i höstas när jag var på begravning in the US. Min pappa kommer därifrån, och nästan hela hans familj bor där.

Så vem är jag? En svensk/amerikansk tjej på tretton snart fjorton år. Är född i slutet av mars, så det är snart bara en månad dit! Exiting!
Pratar väldigt ofta svengelska, så det är även på det "språket" jag kommer skriva här på bloggen. Blanda in engelska ord lite då och då. Annars är jag rätt vanlig. Utåt i alla fall. När jag är ensam med mina närmare kompisar, eller chattar/skypar med någon är jag helt outspaced. Men annars lite tillbakadragen och grå. Har vanligt brunt, lockigt hår, vanliga tråkiga kläder och avbitna naglar. Finnar lite här och var i ansiktet, nästan aldrig något smink och klär mig oftast i ett par jeans och en t-shirt. Riktigt blå ögon. Det enda som får mig att sticka ut är min längd. Jag är runt 1.73 meter och är längst i klassen. Ses ofta som "en jätte" av alla, trots att det inte är sån stor skillnad. Har i alla fall slutat växa, så snart kommer väl dom flesta ikapp mig.

Jag är rätt kreativ och kulturistisk av mig. Skriver mycket, fotar mycket, ritar mycket, läser mycket, lyssnar alltid på musik och är tydligen rätt bra på teater också, trots att uppträda för en publik är det värsta som finns enligt mig. Jag är inte alls sportig, riktigt rädd för bollar och hatar att motionera. Idrott är mitt värsta ämne i skolan, alla andra är i alla fall rätt okej. Förutom NO. Förstår verkligen inte ett skit av NO.

Bor i Stockholm, nära Hanna, långt ifrån Mikis - HON HETER MIKIS OCH INTE MIKA, OKOK!? - i en stor liten vit villa tillsammans med min familj bestående av mamma, pappa, syster, bror och hund. Är jävligt blyg av mig och vågar typ inte vara mig själv bland folk, försöker då synas och höras så lite som möjligt. Får panik när det är mycket folk runt omkring, uschusch. Har även världens sämsta självförtroende, men hade tänkt ändra på det. Så, jag jobbar på det. Ska inte bara ändra mitt självförtroende utan mitt utseende, KANSKE färga håret lite mörkare och byta ut alla klädesplagg i min garderob mot mycket mer intressanta plagg som speglar min personlighet. You all care so much, I know...

Nejmen nu tänker jag faktiskt sluta skriva innan jag spårar ur totalt och kommer på att jag måste skriva ner alla bra låtar som jag någonsin lyssnat på. That's a long list...


Världens finaste låt och världens finaste video. Gråter när jag ser den här. By the way, jag är ett stort Harry Potter fan...


JAG :D

Nu klagade Lici...

får tydligen inte kalla mig Mika. </3


Allt, och lite till om Mikaela!

Hei var bara tvungen. Mitt namn är då Mikaela. Eller ja, Mika som mångar säger. trala. Uhm. Vad ska jag skriva? Dx Mitt namn är som sagt Mikaela. Jag bor utanför Sundsvall, mer behöver folk faktiskt inte veta! Men jao, jag gillar typ att skriva och läsa. Något jag ofta gör. TRALALA. Jag skriver ba massa random skit nu märkte jag. Nejmen alla vill självklart veta massa onödigt fakta om mig, eller hur? JA. JAG VISSTE DET. Jag är ca. 160 lång, har grå/blå/grön aktiga ögon och brunt hår. Fast var blond när jag var liten. :3 Jag ska snart färga håret btw. Svart och rött. tralala. kommer bli apsexigt! ..HAHA. jag är trött. ): Min vän skulle till affären och köpa något. har inte kommit tillbaks till msn än. <///3 jag typ dör. JA NI BRYR ER MYCKET JAG VET. Det här inlägget blev ju helt flummigt. .__. MENMEN. NU SKA JAG GÅ OCH DRICKA DRICKA. HAHAHA. DRICKA DRICKA. HAHAHAHAHAHAHAAHHAAHAH. ja. jag ska sova tidigt ikväll. <3 nej okej. det ska jag inte. jag ljög. förlåt. ): JAAA MIN VÄN LOGGADE IN NU. YEY. FETT GLAD. ja ni får mer än gärna anteckna. :)))))

KYSS OCH SMEK.

Välkommen till vår nya blogg!

Hej hopp! Vi är tre tjejer med namnen Hanna, Alicia och Mikaela. Förkortat: HAM. Och för er som inte vet det är HAM även det engelska ordet för skinka, så vi är skinkorna. The Hams. Fan, det skulle vara ett awesome bandnamn...

ANYWAYS! Vi har varit kompisar länge, haft våra motgångar men alltid klarat oss tillbaka till vänskapen. Jag - Alicia - har i mer än ett år tjatat om att vi ska skaffa en gemensam blogg. Mikis har inte hållit med mig. FRAM TILLS NU! Lyckades få över henne på min sida och Hanna var väl egentligen med på hela iden från början. Så nu är vi, skinkorna, the hams, HannaAliciaMikaela, här. And we're gonna rule your world. Eller inte. Vi får se hur bra vi är på att blogga på den här bloggen, haha xD

Vi har alla tre enskilda bloggar, dock tror jag att jag är den som är mest aktiv. Eller, var mest aktiv. Har dragit ner på bloggandet och skriver inte så mycket om min vardag längre, publicerar inte heller helt onödiga inlägg, så uppdateringen har minskat drasiskt. I alla fall, här har ni dom:

Mikis - www.korkboll.webblogg.se
Alicia - www.believewhoyouare.blogg.se
Hanna - www.ristolainen.blogg.se eller www.hannare.blogg.se . Vet inte vilken hon bloggar på, ehe.

Såå, vilka är vi egentligen? Tänkte att alla kunde få skriva om sig själva, vilket betyder att det inte kommer stå i det här inlägget utan i tre separata inlägg. Så, vänta och se!

En design är på gång, vi måste bara bestämma vem som kan göra den... Så den kommer väl upp. Någon gång. Aldrig. Vi får se.

Ha det supergött i alla fall, titta på melodifestivalen imorgon och RÖSTARÖSTARÖSTA på Ulrik så han kan komma vidare till final! You know you want to ;)

Ha det fett!

RSS 2.0